Over Drie Kruizen

FOUNDER

IK BEN LUCLUC BURGGRAAFFFAN VAN DIGITAL

Drie Kruizen, de Andreaskruizen, het wapen van onze hoofdstad. Drie Kruizen te Amsterdam is in 2014 opgericht door Luc Burggraaff, en staat voor het marketingbureau dat is gespecialiseerd in digital marketing.

“Tijdens mijn studie was ik al bezig met het starten van verschillende ondernemingen. Na mijn studie in Utrecht ben ik gaan doorstuderen in Amsterdam. In dat jaar ben ik ook naar onze hoofdstad verhuisd. Vanuit hier is mijn passie voor Amsterdam nog meer gegroeid en wilde ik graag iets met de stad doen. Tijdens mijn Minor aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik samen met een aantal medestudenten The Next Generation opgericht. Met dit platform verbinden we lokale en bewuste ondernemers met de Amsterdammer.

Er zijn namelijk steeds meer start-ups, ondernemers en organisaties die zien dat het anders kan. Anders in de zin van verantwoord ondernemen en een bewuste keuze maken om ‘iets’ beter te doen of te leveren dan alleen maar streven naar winst. Tijdens de contactmomenten met deze duurzame ondernemers, kwam ik erachter dat veel organisaties nog dagelijks worstelen met de hedendaagse ontwikkelingen. Door de digitalisering van onze markt, valt er voor vele organisaties nog veel te behalen.”