Over Drie Kruizen

Over Drie Kruizen

Drie Kruizen, de Andreaskruizen, het wapen van onze hoofdstad

Drie Kruizen te Amsterdam is in 2014 opgericht en staat voor het marketingbureau dat gespecialiseerd is in digital marketing. De wereld waarin wij nu leven gaat gepaard met digitale ontwikkelingen waar een ondernemer slim en snel op moet inspelen. Wij zijn gespecialiseerd in marketing en webdesign voor de ondernemer van nu. Daarnaast helpen wij u met het vindbaar maken van uw onderneming via de verschillende kanalen zoals: social media, e-commerce en zoekmachines. De werkwijze van Drie Kruizen is gebaseerd op persoonlijk contact en het behalen van resultaat.

FOUNDER

Luc Burggraaff

“Ondernemend en uitdagingen aangaan zijn eigenschappen die ik van kleins af aan met mij meedraag. Een aantal jaar geleden heb ik The Next Generation opgericht om iets terug te kunnen doen voor Amsterdam. Met dit platform verbinden we lokale en bewuste ondernemers met de Amsterdammer. Er zijn namelijk steeds meer start-ups, ondernemers en organisaties die zien dat het anders kan. Anders in de zin van verantwoord ondernemen en een bewuste keuze maken om ‘iets’ beter te doen of te leveren dan alleen maar streven naar winst.

Tijdens de contactmomenten met deze duurzame ondernemers kwam ik erachter dat veel organisaties nog dagelijks worstelen met de hedendaagse ontwikkelingen. Door de digitalisering van onze markt, valt er voor vele organisaties nog veel te behalen. Vanuit hier is Drie Kruizen ontstaan om organisaties te adviseren binnen de mogelijkheden en de uitvoering van digital marketing.”