De voordelen van een kant-en-klaar WordPress Template 

De voordelen van een kant-en-klaar WordPress Template 

WordPress is één van de meest gebruikte CMS systemen die er bestaat. Met name de wat kleinere en middelgrote websites draaien vaak via WordPress. Drie Kruizen is gespecialiseerd in het opleveren van websites via een kant en klaar WordPress template. Waarom adviseren wij vaak zo’n werkwijze? Hier een aantal voordelen.

Waarom zouden we het wiel opnieuw willen uitvinden?

Professionele programmeurs en designers hebben dagen of wekenlang gewerkt om de meest ideale en gebruiksvriendelijke themes te ontwikkelen. Dit varieert van portfolio-sites, webshops, one pages, corporate websites tot aan review sites. De kwalitatieve templates waar Drie Kruizen voor kiest zijn responsive, kunnen als webshop gebruikt worden en bieden de mogelijkheid om meertalig ingezet te kunnen worden.

Lage kosten

Het voordeel van een template en van WordPress is het kiezen voor een hedendaags design in een CMS wat zeer gebruiksvriendelijk werkt. De website codes en diverse integraties zijn al voor je gereed gemaakt. Dit bespaart niet alleen uren, maar daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om achteraf diverse teksten, afbeeldingen en content blokken aan te passen. Uiteraard dragen deze voordelen bij aan lagere kosten voor jouw website en websitebeheer.

Demo content

Alle templates beschikken over demo content, wat resulteert in “je kunt krijgen wat je ziet”. Dit betekent niet dat je vast zit aan dit design. Het fijne van templates is dat er over het algemeen van alles mogelijk is. Aan de andere kant kan een template soms valkuilen bevatten, hierbij proberen wij je zo goed mogelijk in te begeleiden en adviseren.

Snel

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat onze opdrachtgever snel en eenvoudig een website gerealiseerd wil hebben. De verwachtingen vanuit de klant zijn voornamelijk dat de website spoedig tegen lage kosten gerealiseerd moet worden, maar daarentegen wel een uniek design moet hebben. Daarom proberen wij altijd met inspirerend beeldmateriaal en uiteraard aan de hand van jouw huisstijl het template een unieke twist te geven. Daarnaast is het bij ons mogelijk om binnen twee dagen een website live te hebben.

Mogelijkheden WordPress websites

Drie Kruizen denkt graag met je mee. Wij zorgen altijd dat opgeleverde websites over hedendaagse integraties beschikken. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat jouw social media kanalen opvallend op de website geplaatst worden, zijn de websites SEO geoptimaliseerd, wordt Google Analytics voor je geïnstalleerd, hebben alle websites een responsive design wat op ieder device perfect werkt, plaatsen wij een integratie met uw email-programma en een optie voor meertaligheid en een webshop. Daarnaast bieden wij ook handleidingen die kunnen bijdragen tot het zelf onderhouden van jouw website.

Wat zijn de nadelen van een template?

Het is niet eenvoudig om een thema volledig naar wens aan te passen. Binnen een template zit je min of meer vast aan bepaalde designelementen en functionaliteiten. Een alternatief is om een website op maat voor je te laten maken. In dat geval maken wij een ontwerp in bijvoorbeeld InDesign of Photoshop, waarbij vervolgens de website op maat in css, html of javascript gebouwd wordt. Het nadeel van een website op maat is dat er hoge kosten aan vast zitten en het daarna lastig is om jouw website zelf te onderhouden.

Mocht je willen kiezen voor een WordPress template dan helpt Drie Kruizen je met de beste templates. Er zijn werkelijk duizenden templates te vinden per branche. Wanneer je een aantal voorbeelden hebt van websites die je mooi en goed vindt werken, zullen wij voor je opzoek gaan naar een aantal geschikte templates. Mocht je liever een op maat gemaakte website willen? Ook hierin kunnen wij je verder helpen.

 

 

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op