Freelance social advertising specialist

Freelance social advertising specialist

Ik ben Luc Burggraaff, een ervaren social advertising specialist.

online marketing freelancer

8+ jaar online marketing-specialist

Met meer dan 8+ jaar gespecialiseerde online marketing ervaring ga ik doelgericht te werk.

Analytisch & transparant

Met een analytisch werkwijze zorg ik dat jouw organisatie meer en betere resultaten behaald.

Meten is weten

Door alles meetbaar te maken, zorg ik dat de werkzaamheden afgerekend kunnen worden op resultaat.

Freelance social advertising specialist met 8+ jaar ervaring

Als freelance social advertising specialist help ik jou met het opzetten en uitvoeren van succesvolle social advertising campagnes op diverse platforms. Met mijn expertise en ervaring haal ik het maximale uit je budget en bereik je de juiste doelgroep op de juiste platforms.

Klanten die ik heb geholpen

crisp-logo-drie-kruizen
the-school-of-life-logo-drie-kruizen
saints-stars-drie-kruizen
medapp
cheflix
we-are-eves
gigi-gelato-logo-drie-kruizen
paardekooper
mrprezident-drie-kruizen

(Online) Strategie

Creëer de perfecte customer experience voor de klant. Het is van groot belang dat alle kanalen die jouw klanten gebruiken perfect op elkaar zijn afgestemd.

Tracking, rapportages en analyses

Met data-analyses in tools zoals Google Analytics ontdek je nieuwe inzichten waarmee je de processen en kanalen kunt bijsturen en meer over jouw klanten te weten komt.

Online Adverteren

Adverteer, via bijvoorbeeld Google Ads en Social Media, met de juiste boodschap op het juiste moment om jouw doelgroep zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken.

Zoekmarketing (SEO)

Consumenten en bedrijven beginnen tijdens de zoektocht naar producten en diensten vaak in de zoekmachines. Wij helpen organisaties met het verhogen van de vindbaarheid.

Social media

Social media, zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, blijft een interessante manier om klanten te bereiken en biedt veel mogelijkheden om gericht te adverteren.

QR-code marketing

De QR-code is bedacht om sneller te schakelen tussen mediakanalen, en wordt vaak gebruikt van offline naar online. Laat ons meedenken hoe jouw organisatie de QR-code kan inzetten in de media-mix.

Mijn diensten

Strategie ontwikkeling

Samen met jou bepaal ik de doelstellingen van je social media campagnes. We ontwikkelen een strategie die past bij jouw merk, budget en doelgroep op elk platform. Daarbij hoort ook het analyseren van je concurrentie en het identificeren van jouw kansen in de markt.

Campagne creatie, beheer en rapportage

Ik creëer pakkende advertenties die de aandacht trekken van jouw doelgroep. De advertenties worden afgestemd op de specificaties van elk platform. Hierbij maak ik gebruik van verschillende advertentieformaten, zoals tekst, video en afbeeldingen.

Nadat de campagnes live staan, beheer ik deze ook. De campagnes worden voortdurend geoptimaliseerd voor optimale resultaten. Aan het einde van elke maand ontvang je heldere rapportages over de prestaties van je campagnes en gedurende de maand houd ik je natuurlijk op de hoogte.

In deze rapportages heb ik de data geanalyseerd en verbeterpunten geïdentificeerd. De inzichten die ik hieruit haal, gebruik ik om je campagnes te optimaliseren en je ROI (return on investment) te verhogen.

Social Advertising op maat

Samen met jou bepalen wij eerst het doel van de campagne. Wil je je merkbekendheid vergroten, leads genereren of conversies stimuleren? Samen identificeren we de juiste doelgroep – wie zijn je ideale klanten en op welke platforms zijn ze actief? Vervolgens ontwikkelen we een effectieve strategie, waarbij we de beste advertentieformaten, targeting-opties en budgettering voor jouw campagne vaststellen. Ik creëer pakkende advertenties die visueel aantrekkelijk en engaging zijn, ontworpen om de aandacht van jouw doelgroep te trekken. 

Naast het opzetten en uitvoeren van social advertising campagnes, kan ik je ook helpen met:

 • Het optimaliseren van je social media profielen: Ik zorg ervoor dat je profielen compleet, up-to-date en visueel aantrekkelijk zijn.
 • Het adviseren over de beste contentstrategie voor jouw doelgroep: Ik help je met het creëren van content die relevant is voor jouw doelgroep en die aansluit bij je doelstellingen.
 • Het creëren van engaging content: Ik kan teksten, afbeeldingen, video’s en andere content creëren die de aandacht trekken van jouw doelgroep en hen aanzetten tot interactie.
 • Het analyseren van je social media data: Ik help je met het analyseren van de data van je social media campagnes, zodat je waardevolle inzichten kunt verkrijgen over je doelgroep en je prestaties.

Verschillende social media kanalen die ingezet kunnen worden:

 • Instagram:
  • Creëer pakkende visuals en stories die de aandacht trekken van jouw doelgroep.
  • Genereer leads en boost je merkbekendheid met Instagram-advertenties.
  • Maak gebruik van influencer marketing om je bereik te vergroten.
 • Facebook:
  • Target je advertenties op basis van demografische, geografische en interesse-gebaseerde targeting.
  • Genereer leads en conversies met Facebook-advertenties.
  • Maak gebruik van Facebook Messenger om met je klanten te communiceren.
 • YouTube:
  • Vertel je verhaal met video en bereik een breed publiek met pre-roll, bumper ads en meer.
  • Gebruik YouTube-advertenties om je merkbekendheid te vergroten en websiteverkeer te genereren.
  • Maak gebruik van YouTube-analytics om de prestaties van je video’s te analyseren.
 • Pinterest:
  • Inspireer je doelgroep met gepromote pins en stimuleer conversie.
  • Maak gebruik van Pinterest-advertenties om je producten en diensten te promoten.
  • Gebruik Pinterest-analytics om de prestaties van je pins te analyseren.
 • TikTok:
  • Creëer trendy en engaging content om een jongere doelgroep te bereiken.
  • Genereer leads en conversies met TikTok-advertenties.
  • Maak gebruik van TikTok-analytics om de prestaties van je content te analyseren.

Waarom kiezen voor mij als freelance social advertising specialist?

freelance social advertising specialist

Met jarenlange ervaring als freelance social advertising specialist, blijf ik voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Mijn expertise strekt zich uit over verschillende branches, waardoor ik in staat ben om mijn strategieën en advertenties nauwkeurig af te stemmen op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Ik werk op een flexibele basis en ben volledig transparant over mijn tarieven. Mijn aanpak is resultaatgericht, waarbij ik gedreven ben om optimale resultaten te behalen voor al mijn klanten.

Ik zal samen met jou werken om de doelstellingen te behalen en je social media aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak!

AAN DE SLAG MET EEN FREELANCE ONLINE MARKETING-SPECIALIST?

Neem vrijblijvend contact op