Genereer meer downloads met een freelance App marketing specialist

Freelance Online Marketing diensten

Ik ben Luc Burggraaff, een ervaren online performance marketeer.

online marketing freelancer

8+ jaar online marketing-specialist

Met meer dan 8+ jaar gespecialiseerde online marketing ervaring ga ik doelgericht te werk.

Analytisch & transparant

Met een analytisch werkwijze zorg ik dat jouw organisatie meer en betere resultaten behaald.

Meten is weten

Door alles meetbaar te maken, zorg ik dat de werkzaamheden afgerekend kunnen worden op resultaat.

Senior freelance App marketing specialist met 8+ jaar ervaring

Meer naamsbekendheid, downloads en actieve gebruikers? Start met de juiste App Marketing. De beste positionering is een combinatie van trends, marktinzichten en behoeftes van jouw eindgebruiker.

Apps maken tegenwoordig een groot deel uit van ons leven. We gebruiken ze voor van alles: om in contact te blijven met vrienden en familie, om spullen te bestellen of om films mee te kijken. Iedere dag komen er weer nieuwe apps bij, dus hoe zorgt u ervoor dat uw app opvalt tussen alle andere apps? App marketing kan jou helpen om meer downloads te realiseren. Meer downloads zorgen voor meer gebruik en daarbij ook vaak voor meer loyale klanten. Ik kan jou helpen met het opzetten van een effectieve app marketingstrategie.

Klanten die ik heb geholpen

crisp-logo-drie-kruizen
the-school-of-life-logo-drie-kruizen
saints-stars-drie-kruizen
medapp
cheflix
we-are-eves
gigi-gelato-logo-drie-kruizen
paardekooper
mrprezident-drie-kruizen

Is het succes dat je voor ogen had tijdens de ontwikkeling van jouw app (nog) niet gerealiseerd?

Meet Luc – dé expert op het gebied van app marketing, App Store Optimalisatie en alles wat digitaal is! Elke dag werk ik aan een missie: apps in de schijnwerpers zetten die ze verdienen.

Of het nu gaat om het vergroten van jouw zichtbaarheid in de App Stores, het verbeteren van je ranking, of het aantrekken van meer gebruikers – Ik heb het allemaal onder de knie. Jouw succesverhaal begint hier!

Meer over online marketing

(Online) Strategie

Creëer de perfecte customer experience voor de klant. Het is van groot belang dat alle kanalen die jouw klanten gebruiken perfect op elkaar zijn afgestemd.

Tracking, rapportages en analyses

Met data-analyses in tools zoals Google Analytics ontdek je nieuwe inzichten waarmee je de processen en kanalen kunt bijsturen en meer over jouw klanten te weten komt.

Online Adverteren

Adverteer, via bijvoorbeeld Google Ads en Social Media, met de juiste boodschap op het juiste moment om jouw doelgroep zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken.

Zoekmarketing (SEO)

Consumenten en bedrijven beginnen tijdens de zoektocht naar producten en diensten vaak in de zoekmachines. Wij helpen organisaties met het verhogen van de vindbaarheid.

Social media

Social media, zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, blijft een interessante manier om klanten te bereiken en biedt veel mogelijkheden om gericht te adverteren.

QR-code marketing

De QR-code is bedacht om sneller te schakelen tussen mediakanalen, en wordt vaak gebruikt van offline naar online. Laat ons meedenken hoe jouw organisatie de QR-code kan inzetten in de media-mix.

Met deze skills zorg ik voor het succes van jouw app

App Store Optimalisatie (ASO)

Net als het voor je website belangrijk is om hoog te ranken in zoekmachines is het voor je app cruciaal om goed gevonden te worden in de App stores. Hoe hoger je app rankt, des te zichtbaarder die is voor potentiële gebruikers c.q. klanten.

Bij App Store Optimalisatie is zowel de titel van de app als de juiste selectie van zoekwoorden cruciaal.

Hierbij speelt zoekvolume uiteraard een rol, maar is de relevantie van een zoekwoord en de kans op succes natuurlijk nog belangrijker.

Ik garandeer een betere zichtbaarheid door de juiste zoekwoorden te gebruiken. Het creëren van een aantrekkelijke en geoptimaliseerde app-winkelvermelding is essentieel om organisch door jouw doelgroep te worden gevonden in de App Stores.

App Store Advertisement (ASA)

Wil je meer downloads genereren? Mijn slimme targeting en aantrekkelijke visuele elementen zorgen voor advertenties die gebruikers overtuigen om jouw app te downloaden.

Apple Search Ads

Het is ook mogelijk om in de Apple App Store te adverteren met de zogenoemde Apple Search Ads. Hiermee zorg je ervoor dat je app bovenaan de zoekresultaten verschijnt van de Apple App Store.

Ik zorg ervoor dat jouw app op de juiste plek en bij de juiste doelgroep verschijnt. Door het gebruik van relevante zoekwoorden wordt jouw winkelvermelding bovenaan de zoekresultaten in de Apple App Store weergegeven.

App lanceren

Een goede start is cruciaal. Met een slimme strategie combineer ik voorbereiding en momentum om bij de lancering van jouw app een buzz te creëren. Ik bereik direct jouw doelgroep met de juiste boodschap voor een krachtige impact.

Meer over adverteren

App marketing start met een duidelijke strategie

60% van alle apps downloads is een direct gevolg van een zoekopdracht binnen de App Store. 60%!

Met een heldere App Marketing strategie zorg je ervoor dat er een juist fit is met potentiële gebruikers in de App Store en daarbuiten. App marketing stopt namelijk niet bij alleen de App Stores. Ook kanalen zoals Google (Search), Youtube, Social media en influencers hebben veel potentie.

AAN DE SLAG MET EEN FREELANCE APP MARKETING SPECIALIST?

Neem vrijblijvend contact op

Voordelen freelance App marketing specialist

  • Realiseer meer downloads
  • Genereer meer conversies
  • Vergroot jouw naamsbekendheid
  • 8+ jaar ervaring
  • (Inter)nationale marketingervaring
  • Werk samen met een ervaren freelance App marketing specialist

Een goede samenwerking is het halve werk

Start met het vinden van de juiste marketing-specialist die past bij jouw organisatie. Dit is uiteraard een essentiële stap, maar niet altijd de makkelijkste. Mijn advies is om een laagdrempelige en korte termijn samenwerking met elkaar af te stemmen, om vervolgens snel met elkaar aan de slag te gaan. Bevalt de samenwerking vanuit beide kanten? Dan is het tijd om wat meer te focussen op lange termijn afspraken. Zowel de opdrachtgever als de marketing freelancer moeten beide het idee hebben dat de samenwerking kan werken, anders is het onbegonnen werk. Om zoveel mogelijk rendement te behalen en mee te denken in het maximaliseren van de ROAS is het belangrijk dat ik als performance marketeer snap wat het business model is en wat de toekomstplannen zijn om zo goed mogelijk met een organisatie mee te denken. Uiteindelijk zal zowel de organisatie als de freelancer baat hebben bij een lange termijn samenwerking. 

 

Klantbehoefte

Wil je lokaal/landelijk beter gevonden worden m.b.v. zoekmachine adverteren? Hoeveel mag een nieuwe klant je kosten? In dit traject stel ik jouw behoefte vast om de juiste strategie en zoekwoorden te bepalen.

 

Data verzamelen

Om de juiste bezoekers naar je website te krijgen, moet ik eerst data verzamelen in het account. Welke exacte zoekwoorden, bepaalde doelgroepen of type advertenties leveren de meeste conversies op? Dan speel ik daar op in.

 

Groei

Gedurende het samenwerkingsproces met mij ben je bij iedere fase nauw betrokken en is jouw website in goede handen. Daarbij horen heldere rapportages en constante optimalisatie. Wat mij betreft is wederzijds vertrouwen een belangrijke voorwaarde voor groei!

Waarom naar Drie Kruizen voor App marketing?

Het succesvol op de markt brengen en promoten van een app vereist een grondige kennis van app marketingstrategieën en -tactieken. Ik kan je helpen bij het opzetten van effectieve app install campagnes, het meten van de attributie, het vergroten van de merkbekendheid, het optimaliseren van je app store vermelding en nog veel meer. Daarnaast bied ik flexibiliteit, kostenbesparingen en waardevolle expertise. 

AAN DE SLAG MET EEN FREELANCE APP MARKETING SPECIALIST?

Neem vrijblijvend contact op