fbpx

Online Diensten

Online Diensten & Webdesign

Marketing bureau Drie Kruizen te Amsterdam is gespecialiseerd in online marketing en webdesign voor de ondernemer van nu. Hieronder treft u een aantal diensten die wij leveren.

Online Strategie

Creëer de perfecte customer experience voor de klant. Het is van groot belang dat alle kanalen die uw klanten gebruiken perfect op elkaar zijn afgestemd.

Analyseren

Met data-analyses en Google Analytics ontdekt u nieuwe inzichten waarmee u de processen en kanalen kunt bijsturen en meer over uw klanten te weten komt.

Webdesign

Een snelle, gebruiksvriendelijke en strakke website, die zowel op mobiel als desktop perfect werkt is inmiddels een hygiene factor. Altijd SEO geoptimaliseerd!

Zoekmarketing

Consumenten en bedrijven beginnen tijdens de zoektocht naar producten en diensten vaak in de zoekmachines. Conversies zijn hoger via de organische zoekresultaten.

Social media

Social media, zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, blijft een interessante manier om uw klanten te bereiken en biedt veel mogelijkheden om gericht te adverteren.

Online Adverteren

Adverteer, via bijvoorbeeld Google Adwords, met de juiste boodschap op het juiste moment om uw doelgroep zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken.

Influencer Marketing

Influencers onderscheiden zich door de creativiteit in online content en daarnaast de hechte relatie met zijn of haar doelgroep. Met influencer marketing creëren wij mogelijkheden om publiek aan te spreken via een ander kanaal dan traditionele media.

Content creatie

Het creëren van content die geplaatst wordt op de eigen website, webshop of weblog is voor de klant en de zoekmachine erg belangrijk. ‘Content is king’ en wij helpen u hier graag meer verder.

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op