fbpx

Online Diensten

Freelance Marketing diensten

Drie Kruizen te Amsterdam is gespecialiseerd in online marketing en webdesign voor de ondernemer van nu. Hieronder treft u een aantal diensten die wij leveren.

(Online) Strategie

Creëer de perfecte customer experience voor de klant. Het is van groot belang dat alle kanalen die uw klanten gebruiken perfect op elkaar zijn afgestemd.

Analyseren

Met data-analyses en Google Analytics ontdekt u nieuwe inzichten waarmee u de processen en kanalen kunt bijsturen en meer over uw klanten te weten komt.

Online Adverteren

Adverteer, via bijvoorbeeld Google Adwords of Facebook, met de juiste boodschap op het juiste moment om uw doelgroep zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken.

Zoekmarketing (SEO)

Consumenten en bedrijven beginnen tijdens de zoektocht naar producten en diensten vaak in de zoekmachines. Conversies zijn hoger via de organische zoekresultaten.

Social media

Social media, zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, blijft een interessante manier om uw klanten te bereiken en biedt veel mogelijkheden om gericht te adverteren.

Webdesign

Een snelle, gebruiksvriendelijke en strakke website, die zowel op mobiel als desktop perfect werkt is inmiddels een hygiene factor. Altijd SEO geoptimaliseerd!

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op