Online Diensten

Freelance Marketing diensten

Drie Kruizen te Amsterdam is gespecialiseerd in online marketing en webdesign voor de ondernemer van nu. Hieronder tref je een aantal diensten die wij leveren.

(Online) Strategie

Creëer de perfecte customer experience voor de klant. Het is van groot belang dat alle kanalen die jouw klanten gebruiken perfect op elkaar zijn afgestemd.

Tracking, rapportages en analyses

Met data-analyses in tools zoals Google Analytics ontdek je nieuwe inzichten waarmee je de processen en kanalen kunt bijsturen en meer over jouw klanten te weten komt.

Online Adverteren

Adverteer, via bijvoorbeeld Google Ads en Social Media, met de juiste boodschap op het juiste moment om jouw doelgroep zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken.

Zoekmarketing (SEO)

Consumenten en bedrijven beginnen tijdens de zoektocht naar producten en diensten vaak in de zoekmachines. Wij helpen organisaties met het verhogen van de vindbaarheid.

Social media

Social media, zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, blijft een interessante manier om klanten te bereiken en biedt veel mogelijkheden om gericht te adverteren.

Webdesign

Een snelle, gebruiksvriendelijke en strakke website, die zowel op mobiel als desktop perfect werkt is inmiddels een hygiene factor. Altijd SEO geoptimaliseerd!

QR-code marketing

De QR-code is bedacht om sneller te schakelen tussen mediakanalen, en wordt vaak gebruikt van offline naar online. Laat ons meedenken hoe jouw organisatie de QR-code kan inzetten in de media-mix.

Out of Home

Buitenreclame zie je dagelijks op straat en is een krachtig middel om je merkbekendheid te vergroten. Benieuwd naar wat out of home reclame voor jouw bedrijf kan doen? Wij helpen graag!

Offline Adverteren

Onderschat de kracht van adverteren via kranten, direct mail en magazines niet! Wij helpen jouw organisatie om in contact te komen met de juiste partijen rondom offline adverteren.

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op