fbpx

Adverteren op Social media

Social media-advertenties kunnen zeer succesvol werken voor uw product of service

Het verschilt per type markt en platform wat de successen kunnen zijn. Het voordeel van adverteren op social media is dat u bepaalt wat de dagelijkse of gemiddelde advertentie uitgaven zijn. Daarnaast is het mogelijk om zeer gericht uw doelgroep te targeten op manieren die traditionele advertenties niet kunnen. Zo is het mogelijk om naast de demografische kenmerken ook te targeten op interesses. Daarnaast is het zelfs mogelijk om “look-a-like” doelgroepen aan te maken die lijken op uw huidige afnemers.

Social media-advertenties stellen u in staat om uw doelgroep te bereiken aan de hand van targeten op geslacht, taal, locatie, leeftijd en interesses. Hierdoor zult u niet meer betalen voor mensen die op voorhand al niet relevant zijn. Daarnaast kan Remarketing een zeer interessante manier zijn om uw conversie te verhogen. Remarketing biedt u de mogelijkheid om klanten te targeten die uw site al hebben bezocht en die oprechte interesse in uw producten of services hebben getoond.

Drie Kruizen heeft expertise in diverse social mediakanalen zoals Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube en LinkedIn. We weten wat er nodig is om een ​​bericht te plaatsen met de complexe algoritmen van Facebook en uw bereik doen vergroten. Wij volgen voortdurend de nieuwste trends in social media en verwerken deze trends in onze social media marketingstrategieën.

drie-kruizen-social-media-adverteren

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op