Zoekmarketing

Vindbaarheid is cruciaal

Consumenten en bedrijven beginnen tijdens de zoektocht naar producten of diensten vaak in de zoekmachines zoals Google of Yahoo. Vindbaarheid is cruciaal.

In dit digitale tijdperk is mond tot mond reclame of internet adverteren niet genoeg. Je moet meer doen om online succesvol te zijn. Dat is waar search engine optimization (SEO) een belangrijke rol speelt. Zoekmachinemarketing maakt het gemakkelijk voor potentiële klanten om je op elk gewenst moment te vinden. Het optimaliseren van jouw huidige pagina zullen jouw zoekresultaten doen verbeteren, meer verkeer naar jouw site te brengen en jouw conversie verhogen. De werkwijze van Drie Kruizen is als volgt:

  • Interne bedrijfsdoelstellingen – Inzicht krijgen in jouw interne bedrijfsdoelstellingen en het daarop afstemmen van onze inspanningen is het belangrijkste onderdeel van onze SEO-strategie.
  • Technische fouten oplossen – Jouw website ziet er misschien goed uit aan de voorkant, maar we zullen zeker de achterkant grondig nalopen en technische problemen aanpakken die jouw ranking zouden kunnen schaden.
  • Zoekwoorden analyse – Nadat we meer inzicht hebben verkregen in waarin je wilt groeien, nemen we de tijd om de juiste zoekwoorden in kaart te brengen die hieraan zullen bijdragen.
  • On-pagina optimalisatie – We lopen alle huidige pagina’s na en optimaliseren hierbij de meta titles, descriptions, koptitels en we zullen een internal linking strategie opstellen.
  • Landingpagina’s – Na het optimaliseren van de huidige pagina’s zullen we in overleg met jou een aantal landingpagina’s opstellen met unieke content om de vindbaarheid van jouw website te vergroten.
  • Link building – Om jouw website hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen zullen we voortdurend zoeken naar kwaliteitslinks en partners die interessante content over jouw merk en producten zullen publiceren.
zoekmachine-marketing-google-drie-kruizen

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op