Online marketing freelancer

Freelance Online Marketing diensten

Ik ben Luc Burggraaff, een ervaren online marketing freelancer.

online marketing freelancer

8+ jaar online marketing-specialist

Met meer dan 8+ jaar gespecialiseerde online marketing ervaring ga ik doelgericht te werk.

Analytisch & transparant

Met een analytisch werkwijze zorg ik dat jouw organisatie meer en betere resultaten behaald.

Meten is weten

Door alles meetbaar te maken, zorg ik dat de werkzaamheden afgerekend kunnen worden op resultaat.

Online marketing freelancer met 8+ jaar ervaring

Als ervaren online marketing freelancer help ik MKB-bedrijven met het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle online marketingstrategieën die resultaatgericht zijn. Mijn missie? Jouw online zichtbaarheid vergroten, meer leads genereren en de conversieratio verhogen. Met een persoonlijke benadering ga ik graag met je in gesprek om jouw wensen en doelstellingen te bespreken. Op basis van jouw input en mijn expertise creëer ik een unieke online marketingstrategie die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Ik ben jouw sparringpartner die je helpt met het ontwikkelen en uitvoeren van de juiste online marketingactiviteiten.

Klanten die ik heb geholpen

crisp-logo-drie-kruizen
the-school-of-life-logo-drie-kruizen
saints-stars-drie-kruizen
medapp
cheflix
we-are-eves
gigi-gelato-logo-drie-kruizen
paardekooper
mrprezident-drie-kruizen

Dit zijn de diensten die ik aanbied

1. Strategie

In de eerste fase van onze samenwerking leggen we de basis voor een effectieve online marketingstrategie. Als freelancer online marketeer ga ik in gesprek om jouw online marketingdoelstellingen en KPI’s te bespreken. Daarnaast voer ik een grondige analyse uit van jouw ideale klant en begrijp ik hun behoeften. Ik neem ook de tijd om de online marketingactiviteiten van jouw concurrenten te onderzoeken, en samen bepalen we jouw sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen. Met deze inzichten ontwikkel ik vervolgens een unieke online marketingstrategie die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

Meer over online marketing

(Online) Strategie

Creëer de perfecte customer experience voor de klant. Het is van groot belang dat alle kanalen die jouw klanten gebruiken perfect op elkaar zijn afgestemd.

Tracking, rapportages en analyses

Met data-analyses in tools zoals Google Analytics ontdek je nieuwe inzichten waarmee je de processen en kanalen kunt bijsturen en meer over jouw klanten te weten komt.

Online Adverteren

Adverteer, via bijvoorbeeld Google Ads en Social Media, met de juiste boodschap op het juiste moment om jouw doelgroep zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken.

Zoekmarketing (SEO)

Consumenten en bedrijven beginnen tijdens de zoektocht naar producten en diensten vaak in de zoekmachines. Wij helpen organisaties met het verhogen van de vindbaarheid.

Social media

Social media, zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, blijft een interessante manier om klanten te bereiken en biedt veel mogelijkheden om gericht te adverteren.

QR-code marketing

De QR-code is bedacht om sneller te schakelen tussen mediakanalen, en wordt vaak gebruikt van offline naar online. Laat ons meedenken hoe jouw organisatie de QR-code kan inzetten in de media-mix.

2. Analyse

Tijdens de analyse neem ik verschillende aspecten onder de loep om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw online aanwezigheid. Ik analyseer jouw websitebezoek met behulp van Google Analytics om te begrijpen hoe gebruikers zich gedragen en navigeren op jouw site. Daarnaast onderzoek ik de conversieratio om te bepalen waar optimalisatie mogelijk is en hoe we de conversies kunnen verbeteren. 

Daarnaast kijk ik naar de betrokkenheid op jouw social media kanalen om te begrijpen hoe het publiek reageert op je content. Verder voer ik een grondige SEO-analyse uit om de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines te evalueren en kansen voor verbetering te identificeren. 

Tot slot analyseer ik de online marketingactiviteiten van jouw concurrenten om inzicht te krijgen in de trends en strategieën in jouw branche. Met al deze analyses leggen we een stevige basis voor het ontwikkelen van een effectieve online marketingstrategie die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal brengen.

3. Conversieverhoging

In de fase van conversieverhoging focus ik op het optimaliseren van verschillende aspecten om de conversieratio te verhogen. Ik begin met het optimaliseren van jouw website om de conversie te verbeteren, waarbij ik de gebruikerservaring en navigatie optimaliseer. Daarnaast voer ik A/B-testen uit om te bepalen welke elementen het beste werken en tot meer conversies leiden. 

Als online marketing freelancer richt ik mij ook op het optimaliseren van jouw landing pages om de conversie te verhogen door middel van een duidelijke en overtuigende boodschap. Bovendien optimaliseer ik de call-to-actions om meer clicks te genereren en de interactie met jouw website te stimuleren. 

Als laatste implementeer ik e-mail marketingcampagnes om leads te koesteren en de conversie te verhogen door middel van gerichte communicatie en follow-ups. Met deze strategieën streef ik ernaar om jouw online conversies te maximaliseren en jouw bedrijf tot succes te leiden.

4. Advertenties

De advertentiemogelijkheden die ik als online marketing freelancer bied zijn als volgt:

 • Google Ads: het creëren en beheer van Google Ads-campagnes om jouw doelgroep te bereiken via het Google-zoeknetwerk en het Google Display Netwerk.
 • Facebook Ads: het creëren en beheren van Facebook Ads-campagnes om jouw doelgroep te targeten op het grootste sociale mediaplatform.
 • LinkedIn Ads: het creëren en beheren van LinkedIn Ads-campagnes om jouw zakelijke doelgroep te bereiken op het professionele netwerk platform.
 • Display advertising: het plaatsen van banners op relevante websites om jouw merk te promoten en meer zichtbaarheid te genereren.
 • Retargeting: het targetten van websitebezoekers met gerichte advertenties om ze terug te brengen naar jouw site en ze te converteren naar klanten.

5. Social media

Voor sociale media bied ik de volgende diensten aan:

 • Social media strategie: het ontwikkelen van een social media strategie die perfect aansluit bij jouw doelgroep en zakelijke doelstellingen.
 • Content creatie: het creëren van waardevolle content die jouw doelgroep aanspreekt en betrekt bij jouw merk.
 • Community management: het beheren van jouw social media accounts en zorg voor interactie met jouw volgers, waarbij ik vragen beantwoord en betrokkenheid stimuleer.
 • Social media advertising: het creëren en beheren van de social media advertentiecampagnes om jouw bereik te vergroten en jouw doelgroep effectief te targeten.

AAN DE SLAG MET EEN FREELANCE ONLINE MARKETING-SPECIALIST?

Neem vrijblijvend contact op

6. Zoekmachinoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (SEO):

Ik verzorg zowel on-page als off-page SEO om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Met on-page optimalisatie zorg ik ervoor dat de inhoud en structuur van jouw website voldoen aan de eisen van zoekalgoritmes. Bij off-page SEO werk ik aan het verkrijgen van kwalitatieve backlinks naar jouw website, wat de autoriteit en relevantie ervan verhoogt.

Ook voer ik technische SEO-audits uit en optimaliseer ik de technische aspecten van jouw website om de indexeerbaarheid en crawlbaarheid te verbeteren. Als laatste doe ik zoekwoordonderzoek om de juiste zoekwoorden te bepalen waarop je wilt ranken. Dit stelt ons in staat om strategisch waardevolle content te creëren die de vindbaarheid in zoekmachines verbetert en jouw doelgroep aantrekt.

7. Content marketing

In mijn diensten als online marketing freelancer bied ik ook contentmarketing aan, waaronder:

 • Blogartikelen schrijven die jouw doelgroep informeren en inspireren, waardoor ze meer betrokken raken bij jouw merk.
 • E-books creëren die waardevolle informatie bieden aan jouw doelgroep, waardoor je autoriteit op jouw vakgebied kunt versterken.
 • Infographics ontwerpen die complexe informatie visueel aantrekkelijk presenteren, waardoor jouw boodschap gemakkelijker te begrijpen is voor jouw doelgroep.
 • Video’s produceren die jouw doelgroep aanspreken.
 • Content maken voor jouw (social media) kanalen, waardoor je een betrokken online community kunt opbouwen en jouw merkbekendheid kunt vergroten.

Het voordeel van een online marketing freelancer

8. Webdesign

Een professionele website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het is de eerste indruk die je maakt op potentiële klanten, en het is dan ook belangrijk dat deze er perfect uitziet en goed functioneert.

Ik kan je helpen met het ontwerpen en ontwikkelen van een professionele website die perfect aansluit op jouw behoeften. Ik werk nauw met je samen om jouw wensen en doelstellingen te begrijpen, en we vertalen deze in een website die past bij jouw huisstijl en doelgroep.

De webdesigndiensten die ik aanbied, zijn:

 • Conceptontwikkeling: samen met jou brainstormen over het perfecte concept voor jouw website.
 • Ontwerp: een professionele website ontwerpen die past bij jouw huisstijl.
 • Ontwikkeling: het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website die optimaal presteert op alle apparaten.
 • Content creatie: het creëren van waardevolle content voor jouw website, zoals blogartikelen, landingspagina’s en productpagina’s.
 • Zoekmachinoptimalisatie (SEO): het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, zodat deze beter vindbaar is.
 • Websitebeheer: ondersteubing bieden bij het beheren van jouw website, zodat je je kunt focussen op jouw core business.
online marketing freelancer

Waarom kiezen voor mij als online marketing freelancer?

Met jarenlange ervaring als online marketing freelancer, blijf ik voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Mijn expertise strekt zich uit over verschillende branches, waardoor ik in staat ben om mijn strategieën en advertenties nauwkeurig af te stemmen op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Ik werk op een flexibele basis en ben volledig transparant over mijn tarieven. Mijn aanpak is resultaatgericht, waarbij ik gedreven ben om optimale resultaten te behalen voor al mijn klanten.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak!

AAN DE SLAG MET EEN FREELANCE ONLINE MARKETING-SPECIALIST?

Neem vrijblijvend contact op