Verzamel meer likes voor jouw Facebook bedrijfspagina

Verzamel meer likes voor jouw Facebook bedrijfspagina

Facebook blijft nog steeds een interessant social media platform voor bedrijven. Toch blijft het lastig om je fanbase met likes te laten vergroten. Hierbij een aantal tips.

Nodig vrienden, familie en kennissen uit

Een optie die voor veel ondernemers onbekend is, is dat het mogelijk is om je eigen vrienden, familie en kennissen te vragen om je bedrijfspagina te liken. Dat kan je in korte tijd heel veel likes en meer betrokkenheid voor je bedrijfspagina opleveren. Geen zin om jouw vrienden 1 voor 1 uit te nodigen? En gewoon de hele lijst in één keer een invite te sturen? Volg de onderstaande stappen.

Ook belangrijk: Om dit te doen hoef je geen paginarol te hebben voor jouw Facebook pagina! Dat betekent dat al jouw collega’s of kennissen ook deze stappen voor jouw bedrijfspagina kunnen doorlopen.

vrienden-uitnodigen-facebook-likes-drie-kruizen

  • Stap 5: Druk rechtsboven in op het vinkje zoals op onderstaande afbeelding:

vrienden-uitnodigen-facebook-bedrijfspagina-meer-likes-drie-kruizen

Via deze stappen worden alle persoonlijke Facebook vrienden in één keer uitgenodigd om de bedrijfspagina te liken.

Uitnodigingen versturen aan mensen die je post hebben geliked

Een andere optie is om de mensen uit te nodigen die jouw berichten al eerder hebben geliked. De ervaring spreekt dat uitnodigingen vaker worden geaccepteerd wanneer er in het verleden interesse is getoond in eerdere berichten. Om professioneel over te komen is het aan te raden om deze personen via jouw bedrijfspagina uit te nodigen in plaats van jouw persoonlijke account.

Stap 1: Ga naar je bedrijfspagina en scroll naar beneden waar je berichten staan. Druk op de regel met aantal likes.

drie-kruizen-facebook-marketing-meer-likes

Stap 2: Er verschijnt nu een pop-up venster met de personen die jouw bericht hebben geliked. Naast de naam staat een button met uitnodigen. Wanneer je hier op drukt krijgt die persoon een melding om jouw bedrijfspagina te liken.

vrienden-uitnodigen-facebook-bedrijfspagina-likes-drie-kruizen

 

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op